Banen bij Bedrijven
Vacatures Monnickendam - Werk in Monnickendam zoeken

Op zoek naar werk? Om een nieuwe baan te vinden heeft u informatie over bedrijven nodig! En wel van die met een vacaturepagina, zodat u weet naar wat voor personeel er wordt gezocht! Het is voor u wel even zoeken maar het kan lonen! Uiteraard kunt u een organisatie op basis van het bedrijfsprofiel ook een open sollicitatie sturen.

Vacaturepagina aanmelden

Website - SPOOR is een zelfstandige stichting en bestaat sinds 1 januari 2004. SPOOR heeft de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden voor het primair openbaar onderwijs overgenomen van de gemeentebesturen Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Waterland, Wormerland en Zeevang.

Website - De WonenPlus consulent ondersteunt ouderen, gehandicapten en chronisch zieken bij het zelfstandig blijven wonen door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning en door het organiseren van de gewenste zorg- en dienstverlening.

Website - Wooncompagnie is een maatschappelijke onderneming op het gebied van wonen. We beheren ruim 14.000 woningen in het gebied boven het Noord-Hollands Kanaal en dat doen we op een bijzondere manier. We zijn verweven met ons werkgebied: het plattelandsdenken zit in onze genen en het bepaalt onze identiteit, cultuur en structuur.

Website - Stichting Kinderopvang Waterland heeft samen met het bestuur en de oudercommissie een vijftal topics geformuleerd als Visie.

Website - Deen Supermarkten is inmiddels uitgegroeid naar 54 winkels.

Website - Voor de eigen medewerkers wil VakantieXperts een prettige, betrouwbare en interessante werkgever zijn.


 

Werk in Monnickendam Jobs in Monnickendam Werk zoeken in de buurt van Monnickendam

Account manager Administratie administratief Adviseur baantje bankwerker bedrijvengids bijbaan Bijstand centrum chauffeur constructie contract detachering Directeur Directie Engineer facilitair Financieel Food fulltime heftruck Hoofd logistiek HR manager ICT industrie Inkoper inpakwerk Intercedent kandidaat lasser Logistiek medewerker Loon magazijn magazijnwerk markt Metaal mode montage montagewerk monteur Netwerkbeheerder noord Onderzoeker ontslag parttime planner ploegen ploegenwerk productie productiewerk Recruiter Sales manager Specialist sport Techniek thuiswerk Uitkering uitzendbureau uitzendwerk Verpleegkundige Vulploegmedewerker werkloos werkvoorbereider Zorgconsulent zorg openstaande