Werk zoeken (Noord-Holland)
Vacatures Monnickendam - Werk in Monnickendam zoeken

Op zoek naar werk bij een bedrijf? Om een nieuwe baan te vinden heeft u informatie van organisaties nodig! Op deze website vind u ondernemingen met een vacaturepagina! Het is voor u wel even zoeken maar het kan lonen!

   


SPOOR is een zelfstandige stichting en bestaat sinds 1 januari 2004. SPOOR heeft de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden voor het primair openbaar onderwijs overgenomen van de gemeentebesturen Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Waterland, Wormerland en Zeevang.


Het is fijn werken bij de gemeente Waterland. Medewerkers worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Om dit mogelijk te maken investeren we samen in jouw ontwikkeling.  Het dragen van verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd en de lijnen zijn kort, waardoor je zicht houdt op de resultaten van je werk.  De sfeer is informeel en professioneel.


Genieten van overheerlijke gerechten in een historische omgeving. Dat kan bij Restaurant De Waegh in Monnickendam. Gevestigd in het voormalige Waeghgebouw biedt dit unieke etablissement u een schitterend uitzicht op de binnenhaven, de sluis en de oude binnenstad van Monnickendam.


De WonenPlus consulent ondersteunt ouderen, gehandicapten en chronisch zieken bij het zelfstandig blijven wonen door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning en door het organiseren van de gewenste zorg- en dienstverlening.


Wooncompagnie is een maatschappelijke onderneming op het gebied van wonen. We beheren ruim 14.000 woningen in het gebied boven het Noord-Hollands Kanaal en dat doen we op een bijzondere manier. We zijn verweven met ons werkgebied: het plattelandsdenken zit in onze genen en het bepaalt onze identiteit, cultuur en structuur.

 


Channel Cruises Holland (CCH) gaat per 1 januari 2007 op in 'de Zeilvaart'


Deen Supermarkten is inmiddels uitgegroeid naar 54 winkels.


Voor de eigen medewerkers wil VakantieXperts een prettige, betrouwbare en interessante werkgever zijn.

 

 

Banen bij Bedrijven - Monnickendam vacatures - Werken in Monnickendam

Op zoek naar personeel? Vermeld ook uw website!

Productiemedewerker fulltime en parttime Productiewerk Magazijnwerk Uitzendbureaus Logistiek Metaal

 

   

Amsterdam

Amstelveen

Badhoevedorp

Broek in Waterland

De Ilp

Diemen

Duivendrecht

EdamKatwoude

Landsmeer

Lijnden

Marken

Monnickendam

Nieuwe Meer

Ouderkerk aan de Amstel

Schiphol

Uitdam

Volendam

Zuiderwoude

Zwanenburg