pijl 

Banen bij Bedrijven
Werken in de omgeving van Monnickendam Vacatures in Monnickendam

Op zoek naar een werkgever met vacatures? Om een nieuwe vacature te vinden heeft u informatie over bedrijven nodig! En wel van die met een vacaturepagina, zodat u weet naar wat voor personeel er wordt gezocht! Het is voor u wel even zoeken maar het kan lonen! Uiteraard kunt u een organisatie op basis van het bedrijfsprofiel ook een open sollicitatie sturen.

Website
SPOOR is een zelfstandige stichting en bestaat sinds 1 januari 2004. SPOOR heeft de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden voor het primair openbaar onderwijs overgenomen van de gemeentebesturen Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Waterland, Wormerland en Zeevang.

Website
Genieten van overheerlijke gerechten in een historische omgeving. Dat kan bij Restaurant De Waegh in Monnickendam. Gevestigd in het voormalige Waeghgebouw biedt dit unieke etablissement u een schitterend uitzicht op de binnenhaven, de sluis en de oude binnenstad van Monnickendam.

Website
De WonenPlus consulent ondersteunt ouderen, gehandicapten en chronisch zieken bij het zelfstandig blijven wonen door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning en door het organiseren van de gewenste zorg- en dienstverlening.

Website
Wooncompagnie is een maatschappelijke onderneming op het gebied van wonen. We beheren ruim 14.000 woningen in het gebied boven het Noord-Hollands Kanaal en dat doen we op een bijzondere manier. We zijn verweven met ons werkgebied: het plattelandsdenken zit in onze genen en het bepaalt onze identiteit, cultuur en structuur.

Website
Stichting Kinderopvang Waterland heeft samen met het bestuur en de oudercommissie een vijftal topics geformuleerd als Visie.

Website
Deen Supermarkten is inmiddels uitgegroeid naar 54 winkels.

Website
Voor de eigen medewerkers wil VakantieXperts een prettige, betrouwbare en interessante werkgever zijn.


 

 

Werken in Monnickendam Jobs in Monnickendam Werk zoeken in de buurt van Monnickendam