Bedrijven met vacatures in Monnickendam Werk in Monnickendam zoeken

Parttime en fulltime personeel gevraagd productiewerk, productiemedewerker, administratief medewerker, techniek, logistiek, metaal, bouw, inkoop, verkoop, transport en zorg. Uitzendbureaus zoeken

   Noord-Holland

Aalsmeer
Alkmaar
Amstelveen
Amsterdam
Badhoevedorp
Beemster
Beverwijk
Bloemendaal
Bussum
Den Helder
Diemen
Edam
Enkhuizen
Haarlem
Heemskerk
Heemstede
Heerhugowaard
Hilversum
Hoofddorp
Hoorn
Huizen
IJmuiden
Ilpendam
Krommenie
Loosdrecht
Medemblik
Monnickendam
Naarden
Purmerend
Rijsenhout
Schiphol
Uithoorn
Velsen
Volendam
Weesp
Westzaan
Wieringerwaard
Wormerveer
Zaandam
Zaandijk
Zaanstad
Zwanenburg

 

 

Op zoek naar een Job bij een werkgever? Om een nieuwe baan bij een bedrijf of uitzendbureau te vinden heeft u informatie over organisaties uit uw omgeving nodig! En wel van een organisatie met een vacature zodat u weet naar wat voor personeel er wordt gezocht! Op deze website vind u ondernemingen met een vacaturepagina met zowel de vraag naar administratief als technisch personeel in de omgeving. Uiteraard kunt u een organisatie op basis van het bedrijfsprofiel ook een open sollicitatie sturen.

 

 
   
   
 
SPOOR is een zelfstandige stichting en bestaat sinds 1 januari 2004. SPOOR heeft de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden voor het primair openbaar onderwijs overgenomen van de gemeentebesturen Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Waterland, Wormerland en Zeevang.


Het is fijn werken bij de gemeente Waterland. Medewerkers worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Om dit mogelijk te maken investeren we samen in jouw ontwikkeling.  Het dragen van verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd en de lijnen zijn kort, waardoor je zicht houdt op de resultaten van je werk.  De sfeer is informeel en professioneel.


Genieten van overheerlijke gerechten in een historische omgeving. Dat kan bij Restaurant De Waegh in Monnickendam. Gevestigd in het voormalige Waeghgebouw biedt dit unieke etablissement u een schitterend uitzicht op de binnenhaven, de sluis en de oude binnenstad van Monnickendam.


De WonenPlus consulent ondersteunt ouderen, gehandicapten en chronisch zieken bij het zelfstandig blijven wonen door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning en door het organiseren van de gewenste zorg- en dienstverlening.


Wooncompagnie is een maatschappelijke onderneming op het gebied van wonen. We beheren ruim 14.000 woningen in het gebied boven het Noord-Hollands Kanaal en dat doen we op een bijzondere manier. We zijn verweven met ons werkgebied: het plattelandsdenken zit in onze genen en het bepaalt onze identiteit, cultuur en structuur.

Vacaturepagina
Channel Cruises Holland (CCH) gaat per 1 januari 2007 op in 'de Zeilvaart'

Vacaturepagina
Deen Supermarkten is inmiddels uitgegroeid naar 54 winkels.

Vacaturepagina
Voor de eigen medewerkers wil VakantieXperts een prettige, betrouwbare en interessante werkgever zijn. 

 

 
 
 
 
 
 


vacatures in Monnickendam Banen in Monnickendam Jobs in Monnickendam