pijl 

Banen bij Bedrijven
Vacatures in Monnickendam Werk zoeken in Monnickendam

Een baan zoeken in Monnickendam!

 


SPOOR is een zelfstandige stichting en bestaat sinds 1 januari 2004. SPOOR heeft de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden voor het primair openbaar onderwijs overgenomen van de gemeentebesturen Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Waterland, Wormerland en Zeevang.


Het is fijn werken bij de gemeente Waterland. Medewerkers worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Om dit mogelijk te maken investeren we samen in jouw ontwikkeling.  Het dragen van verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd en de lijnen zijn kort, waardoor je zicht houdt op de resultaten van je werk.  De sfeer is informeel en professioneel.


Genieten van overheerlijke gerechten in een historische omgeving. Dat kan bij Restaurant De Waegh in Monnickendam. Gevestigd in het voormalige Waeghgebouw biedt dit unieke etablissement u een schitterend uitzicht op de binnenhaven, de sluis en de oude binnenstad van Monnickendam.


De WonenPlus consulent ondersteunt ouderen, gehandicapten en chronisch zieken bij het zelfstandig blijven wonen door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning en door het organiseren van de gewenste zorg- en dienstverlening.


Wooncompagnie is een maatschappelijke onderneming op het gebied van wonen. We beheren ruim 14.000 woningen in het gebied boven het Noord-Hollands Kanaal en dat doen we op een bijzondere manier. We zijn verweven met ons werkgebied: het plattelandsdenken zit in onze genen en het bepaalt onze identiteit, cultuur en structuur.


Stichting Kinderopvang Waterland heeft samen met het bestuur en de oudercommissie een vijftal topics geformuleerd als Visie.

 

Vacaturepagina
Channel Cruises Holland (CCH) gaat per 1 januari 2007 op in 'de Zeilvaart'

Vacaturepagina
Deen Supermarkten is inmiddels uitgegroeid naar 54 winkels.

Vacaturepagina
Voor de eigen medewerkers wil VakantieXperts een prettige, betrouwbare en interessante werkgever zijn.

Vacatures productiewerk
Werk zoeken als productiemedewerker.
Winkel centrum parttime administratief productie ploegendienst schoonmaak zorg en uitzendbureaus

Bedrijven met magazijnwerk
Aan de slag bij een bedrijf als magazijnmedewerker expeditiemedewerker!

Een Job zoeken in de techniek
Vacaturebank beroepen in de techniek zoals lasser, bankwerker, Engineer, monteur of planner werkvoorbereider.


 

Werken in Monnickendam Vacatures in Monnickendam Een baan zoeken bij een bedrijf in Monnickendam