pijl 

Banen bij Bedrijven
Werken in de omgeving van Gemert Vacatures in Gemert

Op zoek naar een werkgever? Om een nieuwe baan te vinden heeft u informatie van organisaties nodig! En wel van die met een vacaturepagina, zodat u weet naar wat voor personeel er wordt gezocht! Het is voor u wel even uitzoeken maar het kan lonen! Uiteraard kunt u een organisaties op basis van het bedrijfsprofiel ook een open sollicitatie sturen.

 


Leuk werk in de mode? Ben jij modebewust, kun je goed overweg met mensen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?


Heb jij net als wij een bijzondere passie voor mode en ben je van nature vriendelijk van aard?


Nettorama is een moderne kwaliteitsdiscounter die een professionele aanpak koppelt aan goed koopmanschap.


Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby.  We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties.  Je vindt dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken.


Abemec, onderdeel van de Koninklijke Agrifirm Group, is een zelfimporterende dealer van tractoren, multipurpose machines en landbouwwerktuigen. Specialisme van Abemec is landbouwmechanisatie op het boerenerf.


Onze bakkerij is al sinds 1969 lid van het Echte Bakkersgilde. Dat betekent dat wij voldoen aan alle hoge eisen die het Gilde stelt op gebied van kwaliteit.

Fides Kinderopvanh
Fides kinderopvang is een regionale organisatie die kinderopvang aanbiedt voor kinderen van 0-12 jaar.

Fitland Groep
De Fitland Groep bestaat uit meer dan 40 sportcentra, meerdere wellnessresorts, hotels, restaurants en evenementencentra.

FIXET
In de Fixet doe-het-zelfzaken spelen medewerkers een zeer belangrijke rol. Zij beschikken over veel product- en kluskennis; zo kunnen zij op de meeste van uw klusvragen een juist antwoord geven.

Mastermate
Jezelf willen ontwikkelen is een voorwaarde om bij Mastermate te werken. Dat kan op diverse gebieden en op verschillende manieren.

Jumbo
Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo.

Orion
Orion is een samenwerkingsverband van achttien onafhankelijke scholen in de regio zuidoost Brabant. De scholen werken in diverse projecten met elkaar samen.

Savant Zorg
Als medewerker van Savant mag je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Spar
Spar winkels vindt u met name in kleinere plaatsen en wijken met 2000 tot 4000 inwoners. De winkels liggen altijd op loopafstand.

Zeemam
Zeeman textielSupers is inmiddels een gevestigde naam op de Europese markt met winkels. In alle landen streeft de onderneming naar de eerste plaats op het gebied van betaalbare kleding en textiel.

Zorgboog
De wereld van de Zorgboog is veelzijdig en verrassend compleet. Als professionele organisatie voor wonen, welzijn en zorg bieden wij u diverse producten, diensten en expertise.


 

Werken in Gemert Jobs in Gemert Werk zoeken in de buurt van Gemert