Banen bij Bedrijven - Lelystad vacatures - Werken  in Lelystad

Parttime en fulltime personeel gezocht in de productie, administratie, logistiek, techniek, metaal, bouw, inkoop, verkoop, transport en zorg. Uitzendbureau met jobs zoeken

     

Nederland

Flevoland
Almere
Bant
Biddinghuizen
Creil
Dronten
Emmeloord
Ens
Espel
Kraggenburg

Lelystad -1-
Lelystad -2-

Luttelgeest
Marknesse
Nagele
Rutten
Swifterbant
Tollebeek
Urk
Zeewolde

Noord-Holland
Muiden
Muiderberg
|Nederhorst den Berg
Weesp

Utrecht
Abcoude
Baambrugge
De Hoef
Nigtevecht

 

 

Op zoek naar een werkgever? Om een nieuwe baan te vinden heeft u informatie over organisaties nodig! En wel van organisaties met jobs, zodat u weet naar wat voor personeel er wordt gezocht! Op deze website vind u ondernemingen met een vacaturepagina met zowel de vraag naar administratief als technisch personeel. Uiteraard kunt u een organisatie op basis van het bedrijfsprofiel ook een open sollicitatie sturen.

 

   
   
 
Mode voor jong en oud. Mode die voor elke gelegenheid en voor ieder type de juiste kleding heeft. Op die manier maakt C&A het leven voor miljoenen klanten aangenamer. Sinds meer dan honderd jaar biedt C&A in Europa haar klanten kwaliteitskleding tegen een betaalbare prijs.
 

De Bochane groep is een van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland met 19 vestigingen en een personeelsbestand van ruim 400 medewerkers.


De afdeling Algemene Gezondheidszorg (AGZ) is onderdeel van de GGD Flevoland. AGZ bevordert en beschermt de gezondheid van de bevolking door het voorkomen en bestrijden van infectieziekten, zoals griep, seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) en tuberculose.


Icare is in het bezit van het landelijke kwaliteitskeurmerk HKZ. Dit certificaat geeft aan dat Icare voldoet aan alle voorwaarden om optimale en verantwoorde zorg te kunnen.


Werken bij Intratuin hoeft niet altijd een feestje te zijn, maar gezamenlijk proberen we er wel voor te zorgen dat iedereen elke dag weer met plezier aan het werk gaat. Intratuin hecht daarom veel belang aan een prettige werksfeer, waar iedereen zich in thuis voelt.  Nieuwe medewerkers worden daarom de eerste tijd onder de hoede gesteld van een ervaren collega.


Raab Karcher biedt regelmatig stageplekken aan. We zijn op zoek voor diverse vestigingen naar studenten die een (MBO) opleiding Transport en Logistiek volgen.


Roobol is een familiebedrijf met betrokken managers die hart voor de zaak hebben. Al drie generaties lang delen zij hun passie voor 'mensen met woonwensen'.  Dit dragen zij met verve over op collegamedewerkers die in Roobol een inspirerende werkgever vinden. Roobol leidt haar medewerkers vanuit het hoofdkantoor op


Sinke Groep is een speler op het gebied van makelaardij, verzekeringen en financi?e diensten.

 
Bouwen en ontwikkelen kunnen we. Van Wijnen is daarbij nergens zonder zijn medewerkers. Dat zijn de mensen die met grote toewijding en vakmanschap elke dag woningen, schoolgebouwen, kantoorpanden en huisvesting voor zorgcentra realiseren. We kunnen niet zonder onze medewerkers en hun vakmanschap. Nu niet en in de toekomst niet.

 

Banen bij Bedrijven - Lelystad vacatures - Administratief en technisch personeel in Lelystad