pijl 

Banen bij Bedrijven
Vacatures in Vaals Werk zoeken in Vaals

Een baan zoeken in Vaals!

 


Hartelijk welkom in Hotel Kasteel Bloemendal. Wij zijn graag uw gastheer in het Limburg NLse heuvelland. De kasteelambiance leent zich uitstekend voor een ontspannen tijd met elkaar, voor een romantisch feest of een stijlvolle zakelijke bijeenkomst. 


Volg je momenteel een opleiding op horecagebied via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL)?  Landal GreenParks geeft de mogelijkheid om als erkent leerbedrijf een leerling-plaats aan te bieden in de Horeca.  


Het familiebedrijf heeft momenteel 55 hotels & restaurants .  Van der Valk Hotels & Restaurants heeft als visie om met passende diensten tegen een uitstekende prijs / kwaliteitverhouding  haar leidende positie in de horeca verder uit te bouwen.  Nieuwe vestigingen zijn dan ook in aanbouw of ontwikkeling.


Reeds sinds 1945 bestaat de organisatie de Naanhof. Op de boerderij in het Zuid-Limburg NLse Nuth, toen nog Vaesrade, werd destijds begonnen met de verkoop van agrarische producten. De boerderij lag aan de doorgaande weg naar de mijnen. Als de mijnwerkers naar huis keerden, werden hier eerst de boodschappen gedaan.


Wat er ook gebeurt, afspraak is afspraak. Vrienden en collega's kunnen altijd op je rekenen. Herkenbaar? Dan pas jij bij Lidl.

Blokker
Aan de slag bij Blokker? Dit organisatie is ingedeeld in de branche Detailhandel.

HEMA
HEMA, met eigen bakkerijen, een distributiecentrum, handelskantoren in het verre oosten

Vacatures productiewerk
Werk zoeken als productiemedewerker.
Winkel centrum parttime administratief productie ploegendienst schoonmaak zorg en uitzendbureaus

Magazijnwerk
Aan de slag als magazijnmedewerker expeditiemedewerker!

Een Job zoeken in de techniek
Vacaturebank beroepen in de techniek zoals lasser, bankwerker, Engineer, monteur of planner werkvoorbereider.


    

Werken in Vaals Vacatures in Vaals Een baan zoeken bij een bedrijf in Vaals